Ons team

De bestuurder en algemeen directeur van Stichting Mondzorg is Mw drs. CC (Carolina) Wentzel

Het team bestaat uit 2 delen:

• Medisch zorgteam: dit zijn mondzorgprofessionals en bestaat uit (ZZP) tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en tandartsassistenten.
  • Algemeen team: die bestaat uit een facilitaire manager, een hr-medeweker en secretaresse.

Wat maakt ons een goed team?

We zijn mondzorg-professionals én we houden van mensen!

Met elkaar zetten we ons in om al onze patiënten kwalitatief goede mondzorg te geven met een stukje extra persoonlijke aandacht die zij vaak nodig hebben. Daarbij worden we geïnspireerd door de Bijbel en het voorbeeld dat Jezus ons gaf. We geloven ook dat God de Maker is van alle mensen en dat iedereen kostbaar is in Zijn ogen! Zo behandelen we elkaar en onze patiënten met Zijn liefde.

Aangezien ontzettend veel mensen onze zorg nodig hebben zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Klik hier om deel uit te maken van het team

Raad van Toezicht

Sinds 1 januari 2024 heeft Stichting Mondzorg een Raad van Toezicht. Deze bestaat uit 3 personen:

Voorzitter: Mw mr. drs. N.J.E.G. Cremers
Vicevoorzitter: Mw drs. M.C. van Mourik-Hamstra